2011. szeptember 15., csütörtök

Bevezetés - Kowako Blog


Kedves Olvasó!

Kowako vagyok, Budapesten élek (további infók rólam a képre kattintva).

Üdvözöllek blogomon, amit azzal a szándékkal hoztam létre (2011. szeptember 15-én), hogy az élet különböző területeit érintő tapasztalataimat, véleményeimet és gondolataimat –  bővebben és mélységeiben is kifejtve – megosszam az érdeklődőkkel. Azaz, hogy valamiképpen inspiráljak, gondolkodásra sarkalljak másokat is. A téma kötetlen, előre nyilván nem tudnám definiálni, mi mindenről lesz itt szó, de idővel úgyis kialakul majd.


Előre bocsátom, hogy egy valamire való személyes blog nem lehet mentes a szubjektivitástól, azonban törekedni fogok arra, hogy a témától függően tárgyszerű, és lehetőleg korrekt legyek. Ha pedig nem mindig sikerül? Hát fenntartom a tévedés lehetőségét, majd csak jelzi valaki a kommentekben! :)


Pár praktikus infó internetes megjelenéseimről:

Személyes honlapom elérhetősége: http://kowako.hu/
Minden ott megtalálható fotó, dizájnelem és maga a honlap is a saját munkám. 2002 óta fejlesztem, alakítgatom, mivel a visszajelzésekből arra következtetek, nem hiábavaló.


Korábban is vezettem már blogot, de annak szerepét időközben átvette a Facebookon megtalálható oldalam: http://www.facebook.com/kowako.hu, amely érdekességeket közlő és megosztó hírfolyam. Magyarán, ajánlok pár dolgot hozzám hasonló kockáknak. És persze nem kockáknak is - most lehet lájkolni :)

Választottam logót és mottót is a blogomnak, hadd legyek hát ennyire kommersz...


"A tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom." 


Jelen blogom, a http://kowako.blogspot.com/ címen inkább kifejtős, elemző-összefoglaló típusú írásoknak ad majd helyet. Van pár téma a tarsolyomban, és remélhetőleg időközben jönnek majd az újabbak is – örömmel veszem a kommentekben megfogalmazott hozzászólásaitokat. 

Akár emailt is írhattok nekem ide kattintva, igyekszem mielőbb válaszolni.

Kellemes olvasást, aktív és kulturált hozzászólásokat kívánok!* :)

Baráti üdvözlettel,


*Megjegyzés: a net világában járatos emberként tudom, hogy előfordulhatnak „rebelliskedések” a kommentekben (hajjaj!). Ezekben az esetekben bízzatok a problémamegoldó képességemben, igyekszem korrektül eljárni annak érdekében, hogy a blogom megmaradjon szórakozásnak, kommunikációs kerekasztalnak, jó hangulatú ötletbörzének, netán vitafórumnak. Tiszteljük egymás véleményét, meggyőződését! Pláne akkor, ha az a sajátunktól esetleg homlokegyenest különbözik – akkor igazi a kihívás! :) Előre is köszönöm.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése